Pályázat

 

 

TERMELÉS KAPACITÁSUNK BŐVÉTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 11 879 734 FT

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: S&S CNC FÉMIPARI KFT.

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50 %

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-16-2017-00536

PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2017.09.14.

Az S&S CNC Fémipari Kft. 11,88 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 23,75 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég komplex termelés kapacitásbővítést hajtott végre.

A projekt keretében a vállalkozás egy CNC termelő eszközt és egy ALUP gyártmányú sűrített levegő termelő berendezést szerezett be. A beszerzett berendezések azt a célt szolgálják, hogy a vállalkozás által előállított termékek mennyisége jelentősen megnövekedjen. Ezzel ellentétben a gyártási idő csökkenése volt a projekt elsődleges célja. A sikeres megvalósítással nagy mennyiség mellett tudunk megfelelni a megrendelőink által megkívánt magas minőségi színvonalnak. Az üzembehelyezést követően folyamatosan ellenőriztük az általunk gyártott alkatrészek megrendelőink által elvárt igényeknek való megfelelést. A termékekre a piacon hosszú távú igény mutatkozik.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sikeres projekt megvalósításával pályázati támogatás mellett jelentősen tudta növelni az S&S CNC Fémipari Kft. a gyártási kapacitását.

A cég jelenlegi célja továbbra is, hogy alkalmazottainak számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítson, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjon gyártani.

A beruházásnak köszönhetően az S&S CNC Fémipari Kft. 9 darab munkahelyet tud megőrizni.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.2-16 pályázatán 11,88 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 23,75 millió forintot. A projektről bővebb információt a www.sidocnc.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

S&S CNC Fémipari Kft.

sandscnc@invitel.hu; www.sidocnc.hu/